Замковий комплекс в м. Острог від резиденції князів до об’єкту замкового туризму - Мельник, Людмила Вікторівна; Батиченко, Світлана Павлівна (My University, 2018)
Досліджено історико-географічні аспекти розвитку замкового туризму на прикладі замку в м. Острог. Исследовано историко-географические аспекты развития замкового туризма на примере замка в г. Острог. The historical-geographical aspects of the development of the castle tourism on the example of the castle in Ostroh.
Keywords: туризм; замковий туризм; Острог; кафедра туристичного та готельного бізнесу; замковый туризм; tourism; castle tourism; Ostrog