Вайсеро, Ольга ОлександрівнаДзюменко, Ольга АнатоліївнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2013-03-272013-03-272010Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас / О. О. Вайсеро, О. А. Дзюменко, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, І. О. Крапивницька // Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 12—13 квітня 2010 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : НУХТ, 2010. — Ч ІІ. — С. 153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7073Були проведені дослідження по впливу гідролізованного морквяного пюре та морквяно-яблучного пюре з підвищеним вмістом низькометоксильованного пектину на структурні властивості кремово-збивних цукеркових мас. Визначені оптимальні поєднання рецептурних компонентів та технологічні режими приготування.otherяблучне пюреморквяне пюреагарпектинмодифікований крохмальжелатиняєчний білоккремово-збивні цукеркові масиcarrot pureeagarpectinmodified starchgelatinegg whitewhipped cream and candy supplyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових масThesis