Бродильно-формувальний агрегат (Патент на корисну модель № 48701) - Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Василенко, Олександр Володимирович (My University, 2010)
Бродильно-формувальний агрегат містить камеру бродіння, еластичний елемент, формувальну матрицю, розподілювач потоку тіста. Камера бродіння з'єднана з нагнітачем тіста і має форму паралелепіпеда з випуклими стінками. A fermenting and forming unit comprises a fermentation chamber, an elastic element, a forming mould, a divider of dough flow. The fermentation chamber is connected to a pressurizer of the dough and has a shape of a parallelepiped with projecting walls.
Keywords: агрегат; бродіння; тісто; формування; the unit; fermentation; dough; formation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв