Забезпечення науки вищої школи і деякі заходи його поліпшення - Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Порев, Сергій Миколайович; Хомічак, Любомир Михайлович; Дашковський, Юрій Олександрович (My University, 2004)
Наведено результати економічного аналізу статистичних даних сучасного стану науки у ВНЗ та запропоновано заходи щодо поліпшення організації і забезпечення наукових досліджень. The article presents the results of economical analysis of statistical date in high school science, and proposes some ways to improve the necessary organization and promotion of scientific researches.
Keywords: finance; фінансування; scientific and methodical approach; planning; inter-sectoral coordination; monitoring; науково-методичний підхід; планування; міжгалузева координація; моніторинг; кафедра технології цукру і підготовки води