Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси, збагаченої кальцієм (Патент на корисну модель № 80258) - Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2013)
Задачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.
Keywords: ковбасні вироби; кальцій; геродієтичний продукт; sausages; calcium; herodiyetychnyy product; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів