Прилуцька, Ліна ПетрівнаКохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152006Прилуцька, Л. П. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису / Л. П. Прилуцька, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2006. — Ч. ІІ. - С. 52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11357З метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів.uk-UKкристалічний ірисгігроскопічні речовинифермент інвертазатермін зберіганняcrystal toffeehygroscopic agentsenzyme invertaseshelf lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірисуThesis