Гетьман, Інна АнатоліївнаВолодченкова, Наталія Валеріївна2016-09-172016-09-172016Гетьман І. А. Розроблення практичних рекомендацій щодо поліпшення стану повітря хлібопекарських підприємств / І. А. Гетьман, Н. В. Володченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 10–13 квітня 2016. – Київ : НУХТ. – Ч. II. – С. 371.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24043В роботі проведено дослідження умов праці на підприємствах хлібопекарської промисловості за фактором впливу на працюючих пилу, що утворюється при різних етапах технологічного процесу. Вирішення питань підтримання нормованих значень санітарно-гігієнічних умов у виробничому приміщенні дозволяє поліпшити умови праці виробничого персоналу. This paper the research working conditions at the plants for the baking industry factors influencing the working of dust formed during different stages of the process. Addressing normalized values to maintain sanitary conditions in production facilities can improve the working conditions of personnel.uk-UKкафедра екології та екоменеджментуумови праціworking conditionsробоче місцеworkplaceповітря робочої зониair of working areaпилdustРозроблення практичних рекомендацій щодо поліпшення стану повітря хлібопекарських підприємствThesis