Зарубіжний досвід становлення майнового оподаткування - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2014)
В науковій статті досліджено досвід західних країн щодо справляння майнових податків та визначено особливості зарубіжного оподаткування нерухомості для покращення ефективності справляння вищезазначених податків в Україні з врахуванням економічних інтересів держави та платників податків.
Keywords: майнові податки; об’єкт нерухомості; зарубіжний досвід; имущественные налоги; зарубежный опыт; объкт недвижимости; property taxes; object of the real estate; foreign experience; кафедра фінансів