Економічна сутність прибутку підприємства і його роль у ринкових умовах господарювання - Гусєва, Юлія Михайлівна (My University, 2006)
Досліджено економічну сутність категорії «прибуток», викладено результати аналізу основних історико-економічних концепцій його походження та методологічних засад щодо функціонального призначення прибутку підприємства в ринкових умовах господарювання.
Keywords: функції прибутку; фінансові результати (прибуток); економічна сутність прибутку; еволюція; концепції походження прибутку; теорія додаткової вартості; функции прибыли; финансовые результаты (прибыль); экономическая сущность прибыли; эволюция; концепция происхождения; теория добавленной стоимости; functions of profit; financial results (profit); economic essence of profit; evolution; conceptions of profit’s origin; theory of additional value