Фактори впливу на формування збалансованої системи маркетингових показників - Соломянюк, Наталія Миколаївна; Стеценко, Вікторія Анатоліївна (My University, 2012)
Метою статті є дослідження факторів впливу на збалансовану систему маркетингових показників, розподіл їх за групами, та визначення можливості врахувати вплив всіх факторів при розробці системи. The purpose the article is research of factors of the formation of balanced system of marketing indicators, allocation of their by groups, and determine the possibility to take into account the impact of all factors in development of system.
Keywords: маркетингова стратегія; збалансована система показників; система маркетингових показників; marketing strategy; balanced scorecard; system of marketing indicators; кафедра маркетингу