Кузьмін, Олег ВолодимировичСилка, Ірина МиколаївнаБерезова, Ганна Олександрівна2022-09-082022-09-082020Кузьмін, О. Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукції / О. Кузьмін, І. Силка, Г. Березова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – C. 383https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37946Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїрослинна сировинаводно-спиртові настоїантиокислювальна активністьокислювально-відновний потенціалplant raw materialswater-alcohol infusionsantioxidant activityredox potentialВизначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукціїThesis