Цифрові фільтри з функцією збереження параметрів - Михалевич, Артур Петрович; Мазуренко, Олександр Григорович; Квач, Юлія (My University, 2017)
На сьогодні практично неможливо отримати право на використання програмного коду професійних продуктів з обробки зображення. Today it's virtually impossible to get the right to use the software code of professional image processing products.
Keywords: цифрові фільтри; збереження параметрів; saving function; Digital filters; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра електропостачання і енергоменеджменту