Формування інноваційного продукту круїзного туризму - Антоненко, Ірина Ярославівна; Мельник, Ірина Леонідівна (My University, 2016)
У монографії досліджено теоретичні та практичні засади формування інноваційного продукту круїзного туризму. Визначено необхідність впровадження інноваційних продуктів на ринку круїзного туризму та проведено аналіз чинників, що впливають на їх розвиток. Визначено стратегічні напрями розвитку і формування круїзного туризму у форматі інноваційного продукту. Розраховано на науковців, викладачів, працівників готельного та туристичного бізнесу. The book is the theoretical and practical principles of forming innovative product cruise tourism. The necessity of introduction of innovative products in the market of cruise tourism and the analysis of the factors affecting their development. The strategic directions of development and formation of cruise tourism in the form of innovative products. Intended for researchers, teachers, employees of hotel and tourism business.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туристичний продукт; круїзна компанія; innovative product; cruise line; tourism products