Сергієнко, Маргарита СергіївнаЧаркіна, Дар’я СергіївнаСерга, Євген ВасильовичДорохович, Вікторія Віталіївна2023-05-222023-05-222022Доцільність застосування порошку моринги в бісквітах, рослинних олій та цукрозамінників у вівсяному печиві / М. Сергієнко, Д. Чаркіна, Є. Серга, В. Дорохович // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 104-105https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40684Встановлено, що застосування порошку моринги дещо зменшує приріст висоти виробу при випіканні. Збільшення висоти контрольного зразку бісквіту в 1,69 раз, з порошком моринги у 1,60 раз. Визначено, що застосування рослинних олій спричиняє більшу розпливаємість тістових заготовок печива на цукрі та цукрозамінниках. It is established that the use of powder moringa slightly reduces the increase in the height of the product during baking. Height increase of the control biscuit sample by 1.69 times, with moringa powder by 1.60 times. It was determined that the use of vegetable oils causes greater fuzziness of cookie dough preparations with sugar and sugar substitutesotherморингарослинні оліїцукрозамінникипечивобісквітиmoringavegetable oilssugar substitutescookiesbiscuitsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДоцільність застосування порошку моринги в бісквітах, рослинних олій та цукрозамінників у вівсяному печивіThesis