Методи управління логістичними витратами - Минко, Лілія Миколаївна; Коротуха, Катерина Михайлівна (My University, 2016)
В статті висвітлено існуючі методи управління логістичними витратами та обґрунтовано необхідність їх застосування в господарській діяльності підприємства. В сучасних умовах стабільна прибутковість та високий рівень конкурентоспроможності суб’єктів господарювання можливі, лише за умови формування ефективного механізму управління логістичними витратами, що забезпечує оптимальну величину даних витрат в умовах виробництва. Проведене дослідження дає змогу розглянути управління логістичними витратами як комплекс аналітичних процедур, спрямованих на визначення оптимального рівня (величини) витрат, на основі передбачення і прогнозування. In the article, existing methods of logistics costs are covered and the need for their application in business enterprise is developed. In modern conditions, stable profitability and a high level of competitiveness of business entities are possible only in terms of formation of an effective mechanism of logistics costs, providing optimum value of the data in terms of production costs. The study makes it possible to consider the cost of logistics as a set of analytical procedures aimed at determining the optimal level (magnitude) costs, based on prediction and forecasting.
Keywords: методи управління; логістичні витрати; логістичні функції; структуризація логістичних витрат; management; logistics costs; logistics functions; structuring of logistics costs; кафедра економіки праці та менеджменту