Логістичний підхід до управління макро- і мікроекономічними системами - Ларіна, Р. Р.; Череп, Олександр Григорович; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
В монографії досліджено проблеми логістичного підходу в управлінні мікроекономічними і макроекономічними системами. Розглянуто особливості формування стратегії підприємства, регіональних ринків збуту; прийняття рі-шення щодо показників інтегрованої організації товарного руху на засадах логістики. Особливу увагу в монографії приділено вивченню сучасного стану управління процесами виробництва мікроекономічної системи. В монографії запропоновано подальший зв’язок логістичного управління з макроекономічною та мікроекономічною теорією виробництва. In a monograph the problems of logistic approach are investigational in a management by the microeconomic and macroeconomic systems. The features of forming of strategy of enterprise, regional markets of sale are considered; decision-making in relation to the indexes of the integrated organization of commodity motion on principles of logistic. The special attention in a monograph is spared to the study of the modern state of management by the processes of production of the microeconomic system. In a monograph further connection of logistic management is offered with the macroeconomic and microeconomic theory of production.
Keywords: логістичний підхід; управління; стратегія; оптимізація; запаси; машинобудування; logistic approach; management; strategy; optimization; supplies; engineer; кафедра економіки праці та менеджменту