Імпульсний ежектор (Патент України на корисну модель № 143080) - Пономаренко, Віталій Васильович; Слюсенко, Андрій Михайлович (My University, 2020)
Імпульсний ежектор складається з приймальної камери, камери змішування та робочого сопла з пульсаційним механізмом. Пульсаційним механізмом є робоче сопло, в корпусі якого встановлено рухомий стакан. В корпусі і стакані виконані рівновеликі щілинні канали перпендикулярно до осі робочого сопла.
Keywords: імпульсний ежектор; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; сопло