Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Методичні рекомендації та програми за Автор "Беседа, Сергій Дмитрович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчань(1997) Таран, Віталій Михайлович; Беседа, Сергій ДмитровичМетою роботи є: ознайомлення з конструкціями основних типів підвісних шляхів, їх складовими частинами; вивчення методики розрахунку основних показників конвеєризованих ПШ (продуктивність, довжина, потужність двигуна приводу).Документ Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки(НУХТ, 2004) Терещенко, Олександр Андрійович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Беседа, Сергій Дмитрович; Житнецький, Ігор ВолодимировичНа прикладі кутера Л5-ФКМ розглядається будова, принцип роботи різальних машин, правила їх монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації.Документ Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки(НУХТ, 2004) Терещенко, Олександр Андрійович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Беседа, Сергій ДмитровичНа прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.