Автореферати
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Автореферати за Автор "Абрамова, Асьят Георгіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління(2016) Абрамова, Асьят ГеоргіївнаДисертація присвячена удосконаленню технології бісквітів дієтично- функціонального призначення шляхом використання цукрозамінників нового покоління еритрітолу, мальтітолу, ізомальтітолу, що мають низьку калорійність і понижену глікемічність. The thesis is devoted to the improvement of technology-dietetic sponge cakes functionality through the use of sugar replacers new generation erytritol, maltitol, izomaltitol with low calorie and lowered glycemic.