Патенти ІПДО
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Патенти ІПДО за Ключові слова "low-fat flour of walnut nuts"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120601)(2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина ІванівнаРозроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна горіха волоського, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of walnut nuts, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.Документ Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120603)(2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина ІванівнаРозроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна конжута, насіння гарбуза та волоського горіха, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of sesame seeds, low-fat flour of pumpkin seeds, low-fat flour of walnut - which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness