root.skip-to-content
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння
Переглянути за ключовими словами
05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння
Постійне посилання зібрання
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7363
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд 05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння за Ключові слова "amin nitrogen"
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Вантажиться...
Документ
Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин
(
2015
)
Роздобудько, Борис Валерійович
Показати більше
Дисертація присвячена удосконаленню технології пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин. The thesis dedicated to the improvement of technology of beer with balanced amount of Sulphur-containing substances.
Показати більше