Науково-технічна бібліотека
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Науково-технічна бібліотека за Ключові слова "animal fats"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1970–2019 рр. з актуальних питань розвитку оліє-жирової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.