Поліпшення якості напою
Вантажиться...
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Кращими смаковими якостями відзначилися зразки з добавками екстракту горохового солоду. Пиво мало повний м’який смак з характерним солодовим присмаком, з хмелевою гіркотою. The best examples of distinguished taste with the addition of malt extract pea. Beer was full of soft taste with a distinctive malty flavor with hop bitterness.
Опис
Ключові слова
зброджування, білки, горох, сусло, malt, wort fermentation, protein, peas, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Поліпшення якості напою / Л. О. Косоголова, В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Б. І. Хіврич // Харчова і переробна промисловість. - 1997. - № 4. - С. 19.