Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті викладені результати дослідження буферної ємності білкових наповнювачів з тваринної сировини та визначений їх вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. In article the stated results of research the buffer capacity proteinaceous additions from animal raw materials also is defined their influence on technical characteristics on mince and pate emulsions.
Опис
Ключові слова
ковбаси, паштети, технологія, тваринні білки, стабілізатори, буферна ємність, sausages, pate, technology, animal protein, stabilizers, buffer capacity, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, О. Ю. Єрмак // Мясное дело. - 2007. - № 5. - С. 56-58.