Smart-упаковка для харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

«Smart-паковання» зазвичай розглядається як допоміжний пакувальний елемент, який забезпечує додаткові рівні корисних функцій в рамках захисту продукції, що передбачає надання додаткової інформації про пакований продукт.Цей новий вид упаковки широко визначається багатьма іншими термінами – «активна», «функціональна», «розумна», «інтелектуальна», «покращена» тощо.«Smart-паковання» можна вважати всеохоплюючим терміном, який використовується для позначення як «активного» та «розумного» паковання, так і функціональних компонентів, призначених для створення «розумного» дизайну упаковки.

Опис

Ключові слова

пакувальні материали, харчові продукти, розумна упаковка, активна упаковка, smart-упаковка, packaging materials, food products, smart-packaging, intelligent packaging, active packaging, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Гавва, О. М. Smart-упаковка для харчових продуктів / О. М. Гавва, С. В. Токарчук, О. О. Кохан // Упаковка. – 2013. - № 1. – С. 36–40.

Зібрання