Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто альтернативні види солі для забезпечення раціонального харчування населення у закладах ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

сіль, соль, salt, раціональне харчування, рациональное питание, rational nutrition, альтернативні види солі, альтернативные виды соли, alternative forms of salt, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні / О. О. Дудкіна, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2013. – С. 184-186.