Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.

Опис

Ключові слова

processed grapes, grape pomace, pectin, protopectin, продукти переробки винограду, виноградні вичавки, пектинові речовини, протопектин, продукты переработки винограда, виноградные выжимки, пектиновые вещества, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies / T. KalinovskaI, V. Obolkina, S. Kyianytsia, I. Krapivnitska // NEEFOOD-2013 : матеріали Другого північно–східного Європейського конгресу харчових наук, May 26-29. - Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – P. 83.