Batter biscuits on the basis of oat malt with high biological value

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Improving technology butter cookie with a high content of essential amino acids, macro-and micronutrients and other bioactive components. Adding malt flour contribute to the accumulation of maltose and glucose through hydrolysis of starch under the action of amylolytic enzymes, which can reduce the sugar content in pastry products.

Опис

Ключові слова

wheat flour, malt flour, unfermented flour with oat malt, oat meal, борошно пшеничне, солодове борошно, борошно з неферментованого вівсяного солоду, вівсяне борошно, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Batter biscuits on the basis of oat malt with high biological value / A. Skrypko, S. Kyianytsia, V. Obolkyna, N. Yemelianova // The XXIV nternational Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine) : book of Abstracts, 28 October – 3 November 2013 . — K.: NUFT, 2013. — P. 22.