Нова сировина для борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто використання нової сировини — сухих сумішей — для виробництва бісквітів. Проведено порівняльний аналіз характеристик напівфабрикату та якості готових виробів одержаних класичним та новим способом.

Опис

Ключові слова

бісквіт, рецептура, суха суміш, технологічний процес, показник якості, Sponge cake, dry powders, technology process, quality index, recipe, dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Яценко, В. М. Нова сировина для борошняних кондитерських виробів / В. М. Яценко, О. В. Кобилінська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 95-96.

Зібрання