Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39441)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується пшоняна крупа.

Опис

Ключові слова

пшоняна крупа, харчоконцентратна промисловість, екструдовані продукти, сухе картопляне пюре, поліпшення харчової цінності, пшенная крупа, пищеконцентратная промышленность, екструдированные продукты, сухое картофельное пюре, улучшение пищевой ценности, oat cereal, food-concentrate industry, extruded products, dry potato puree, improve the nutritional value, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Патент № 39441 UA, МПК А23L 1/214 (2009) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 200811828 ; заявл. 03.10.2008 ; опубл. 25.02.2009, Бюл. № 4, 2009 р.

Зібрання