Дослідження фільтрувальних властивостей суспензії гідролізату, одержаного із пшениці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method.

Опис

Ключові слова

ферментативне розріджування, фільтрувальні властивості гідролізату, осад, гідролізат, пористість, тиск фільтрування, enzymatic thinning, filtering properties of hydrolyzate, sediment, hydrolyzate, porosity, pressure of filtration, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Дослідження фільтрувальних властивостей суспензії гідролізату, одержаного із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості : сьогодення і перспективи : 9-а міжнародна науково-технічна конференція, 17–19 жовтня 2005 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2005. – Ч. 1. – С. 14.