Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Приведена сравнительная характеристика эфирных масел пряно-ароматического сырья разных регионов Украины по количественному содержанию и качественному составу. Научно обоснован выбор композиции трав для вермутов.
Comparative description of essential oils is resulted spicily-aromatic raw material of different regions of Ukraine on quantitative maintenance and high-quality indexes. Going near the choice of compositions is scientifically grounded for vermouths.

Опис

Ключові слова

вермут, пряно-ароматична сировина, біологічно активні речовини, vermouth, spicily aromatic raw material, bioactive matters, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Добоній, І. В. Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів / І. В. Добоній, М. В. Білько, О. А. Кораблева // Пищевая промышленность : наука и технологии. - Минск, 2012.

Зібрання