Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.
Investigated the effect of addition reduction actions preparations on the formation phenolic complex of rose table winematerial. Determined by HPLC qualitative and quantitative composition of phenolic components in winematerials, made from grape varieties Pinot Noir and Cabernet Sauvignon on the different technological schemes and using the antioxidants.

Опис

Ключові слова

рожеві виноматеріали, rose winematerials, антиоксиданти, аскорбінова кислота, танін галловий, глютатіон, фенольний комплекс, фенолкислоти, антоціани, кверцетин, катехіни, antioxidants, ascorbic acid, gallic tannins, glutathione, phenolic complex, phenolic acids, anthocyanins, quercetin, catechins, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Білько, М. В. Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, А. І. Тенетка // Напитки. Технологии. Инновации. - 2012. - № 4 (09). - С. 56-59.

Зібрання