Науково-технічний розвиток підприємств кондитерської промисловості України
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі проаналізовано сучасний стан вітчизняного ринку кондитерської промисловості. Досліджено методи закріплення кондитерськими підприємствами своїх позицій на внутрішньому ринку та розвитку дистриб’юторської мережі. This paper analyzes the current state of the domestic market confectionery industry. Methods of consolidating its position confectionery companies in the domestic market and the development of a distribution network.
Опис
Ключові слова
розвиток, развитие, development, науково-технічний розвиток, scientific and technological development, метод закріплення позицій, the method of fixing positions
Бібліографічний опис
Герасименко (Закревська), Л. М. Науково-технічний розвиток підприємств кондитерської промисловості України / Л. М. Герасименко (Закревська) // Облік, контроль і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали І-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20-22 листопада 2002 р. — Черкаси : ЧДТУ, 2002. — С. 139-140.