Підвищення ефективності функціонування підприємств хлібопекарської промисловості (на прикладі Черкаської області)
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У дисертаційній роботі представлені теоретичні засади формування
ефективності, обґрунтовано методичні основи оцінювання ефективності підприємств хлібопекарської промисловості. In the thesis theoretical foundations of efficiency formation are presented,
methodical bases of the estimation of baking enterprises efficiency are
substantiated.
Опис
Ключові слова
хлібопекарська промисловість, інтегровані структури, ефективність, інтеграція, baking industry, integrated structures, efficiency, integration, baking subcomplex, estimation, enterprise
Бібліографічний опис
Кравченко, О. В. Підвищення ефективності функціонування підприємств хлібопекарської промисловості (на прикладі Черкаської області) : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Кравченко Оксана Валеріївна ; НУХТ. - К., 2013. - 20 с.