Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1402
Title: ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Савченко, Олександр Аркадійович
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: стандарт
кафедра технології цукру і підготовки води
standard
сир
визначення сухих речовин
плавлений сир
cheese and processed cheese
determination of the total content
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2007. – 6 с.
Abstract: Національний стандарт відповідає ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1402
Appears in Collections:Стандарти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S.pdf451.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.