Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору дифузійного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наводяться переваги застосування електрогід¬равлічного ефекту для дезінфекції дифузійного соку порівняно з хімічними антисептиками.
Advantages of application of electric effect are pointed for dezodoration of diffusive juice by comparison to chemical antiseptic.

Опис

Ключові слова

дифузійний сік, антисептик, мікроорганізми, жомопресова вода, буряки, залежність, diffusive juice, antiseptic, microorganisms, beet, dependence, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Слива, Ю. В. Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору дифузійного соку / Ю. В. Слива, Л. М. Хомічак, В. М. Логвін, А. І. Маринін // Цукор України. - № 4 (42). - С. 20-22.

Зібрання