Розроблення рецептур кисломолочних паст з коренем імбиру
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Авторами проведено дослідження з вивчення можливості використання сухого кореня імбиру у складі рецептур кисломолочних продуктів.
The authors conducted a study to investigate the possibility of using dry ginger root in the composition of formulations of dairy products.
Опис
Ключові слова
корінь імбиру, композиції прянощів, кисломолочні пасти, ginger root, composition of spices, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ющенко, Н. М. Розроблення рецептур кисломолочних паст з коренем імбиру / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, О. М. Білоцерківець // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології матеріали студентської наукової конференції. – Львів : ЛНУВМ імені С. З. Гжицького, 2014. – С. 71.