Механізм волого перенесення в моркві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено, що при сушінні моркви, велику роль відіграє капілярне перенесення вологи. При низькому вологовмісті волого перенесення здійснюється за рахунок ефузії пари. Established that during drying of carrot, important role played capillary transfer of moisture. At low moisture content moisture transfer is done by efuzion pair

Опис

Ключові слова

ефузія, вологоперенесення, морква, efuzion, moisture transfer, carrot, кафедра фізики, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Механізм волого перенесення в моркві / Т. М. Нечипір, Н. Ю. Мачай, Т. М. Левківська та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2011р. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. 3. – С. 229-230.