Очищення клеровок жовтих цукрів разом з сиропом
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Матеріали присвячено очищенню клеровок жовтих цукрів, що відбувається разом з сиропом.
Materials is devoted to purification of melt liquor of yellow sugars that occurs with syrup.
Опис
Ключові слова
клеровка жовтих цукрів, melt liquor of yellow sugars, афінований цукор, affinated sugar, очищення, purification, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ліпєц, А. А. Очищення клеровок жовтих цукрів разом з сиропом / А. А. Ліпєц, А. О. Чагайда, Д. В. Бібік // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – Дод. до № 3. - С. 53-54.