Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, стійкістю до черствіння під час зберігання. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, resistance to cherstvenie during storage.

Опис

Ключові слова

підвищення якості, порошок з кабачків, бісквітні напівфабрикати, improve the quality of, powder with zucchini, biscuit semis, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату / Вікторія Філіпенко, Інна Бончак Олександра Нєміріч та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 92-93.