Підвищення якості кисломолочних напоїв за допомогою технологічних факторів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Кисломолочні напої складають близько половини від загального асортименту продукції з незбираного молока. Вони відносяться до дієтичних продуктів та характеризуються високими харчовими і профілактично-лікувальними властивостями. Fermented beverages account for about half of the total product mix with whole milk. They are health food and are characterized by high nutritional and preventive and curative properties.

Опис

Ключові слова

йогурти, кисломолочні продукти, кисломолочні напої, yoghurts, dairy products, milk drinks

Бібліографічний опис

Млечко, Л. А. Підвищення якості кисломолочних напоїв за допомогою технологічних факторів/ Л. А. Млечко, Н. М. Шульга // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 99-100.