Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі розрахунку показників міцності адгезії доведена доцільність використання згущеного молока з цукром та згущеного молока з цукром і наповнювачем шипшини у кондитерській промисловості. За показником міцності адгезії проведений раціональний підбір пакувальних матеріалів та технологічного обладнання для виробництва згущених молочних продуктів. Based on calculation of strength of adhesion demonstrated the feasibility of using sweetened condensed milk and evaporated milk with sugar and filler hips in the confectionery industry. In terms of the strength of adhesion promoted rational selection of packaging materials and process equipment for the production of condensed milk products.

Опис

Ключові слова

згущені молочні консерви, canned condensed milk with sugar, плодово-ягідні наповнювачі, fruit-berry fillings, адгезія, adhesion, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рябоконь, Н. В. Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : ІІІ міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вересня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 69.