Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності модельних комбінованих м’ясних систем з використанням текстурованого квасолевого борошна.
In the article the results of research amino acid content and biological values of model systems using combined textured beans flour.
In the article the results of research amino acid content and biological values of model systems using combined textured beans flour.
Опис
Ключові слова
текстуроване квасолеве борошно, textured beans flour, комбіновані м’ясні вироби, білки, біологічна цінність, амінокислотний склад, амінокислотний скор, combined meat products, protein, bioavailability, amino acid content, amino acid abbr, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів / О. І. Гащук, І. І. Кишенько // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 4. - С. 18-19.