Вплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведено переваги та недоліки використання різних кислот (соляної, сірчаної та молочної) для підкислення мелясного сула у технології спирту.
The advantages and disadvantages of different acids (chlorohydric acid, dipping acid, lactic acid) usage for molasses mash acidifying in alcohol technology are proven.

Опис

Ключові слова

барда, мелясне сусло підкислення, метаболізм дріжджів, melyasne mash acidification, yeast metabolism, bard

Бібліографічний опис

Ткаченко, Л. В. Вплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного сусла / Л. В. Ткаченко, Л. В. Левандовський, С. Т. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 1. – С. 23-24.

Зібрання