Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18279
Title: Technological features in the production of soft cheese “Svitanok”
Authors: Yurchuk, Lyudmila
Savchenko, Alexandra
Keywords: coagulation
pasteurization
коагуляція
пастеризація
коагуляция
пастеризация
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2012
Citation: Yurchuk, L. Technological features in the production of soft cheese “Svitanok” / L. Yurchuk, O. Savchenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 – 3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 3. – С. 529–530.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18279
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
yurchuk.pdf55.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.