Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1847
Title: Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу заочної та скороченої форм навчання напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”
Authors: Никитенко, Ольга Василівна
Левурда, Олег Анатолійович
Чередніченко, Галина Анатоліївна
Куниця, Людмила Іванівна
Keywords: харчування
вуглеводи
забезпечувати
постачати
енергія
nutrition
carbohydrates
provide
energy
supply
кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
Issue Date: 2007
Citation: Англійська мова : метод. вказівки до вивчення дисц. та виконання контр. робіт для студ. I курсу заоч. та скороч. форм навчання напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"/ О. В. Никитенко, О. А. Левурда, Г. А. Чередніченко, Л. І. Куниця. – Київ : НУХТ, 2008. – 77 с.
Abstract: Методичні рекомендації спрямовані на забезпечення схеми для самостійного вивчення, а також виконання контрольних робіт для студентів 1 курса заочной и сокращенной формы обучения направление подготовки 6.051701 «Пищевые технологи и инженерия». Вони містить рекомендації для вивчення граматики, читання та лексичного матеріалу.
This methodological guide is aimed to provide the scheme for self studying as well as performing individual control tasks for the students of extramural department at their 1 year of training at the faculties of Hotel-Restaurant Business and Tourism, Faculty of Meat and Dairy, Perfumery and Cosmetics Products, Faculty of Fermentation and Sugar Industry. It contains guidelines for studying grammar, reading and lexical material.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1847
Appears in Collections:Методичні рекомендації та програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nikitenko.pdf127.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.