Дикорослі ягоди у виробництві безалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дикорослі плоди та ягоди є багатим джерелом вітамінів, мінеральних сполук, органічних кислот, макронутрієнтів тощо. їхня цінність як лікарської та харчової сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їх якісним та кількісним складом, синергізмом дії та високим ступенем засвоєння живим організмом. Wild fruits and berries are a rich source of vitamins, mineral compounds, organic acids, etc. makronutriyentiv. their value as a medicinal and food raw materials is determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy effects and a high degree of assimilation of a living organism.

Опис

Ключові слова

безалкогольні напої, мінеральні сполуки, органічні кислоти, non-alcoholic beverages, mineral compounds, organic acids, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. Визначення фосфоліпідів та білку у ліпідному екстракті, отриманому з спиртового розчину фолікулярних яєць курей / Г. Сімахіна, І. Гойко // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 20–21 листоп. 2014 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 292-293.