Обґрунтування вибору плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром і наповнювачами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Інститут продовольчих ресурсів

Анотація

Обґрунтовано підбір плодово-ягідних сиропів для застосування у технології згущених молочних консервів за основними критеріями: доступність сировини, хімічний склад, фізико-хімічні характеристики. Grounded selection of fruit syrups for use of technology condensed canned milk for main criteria: availability of raw materials, chemical composition, physical and chemical characteristics.

Опис

Ключові слова

згущені молочні консерви, canned condensed milk, плодово-ягідні сиропи, fruit - barry syrups, технологія, technology, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рябоконь, Н. В. Обґрунтування вибору плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром і наповнювачами / Н.В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак // Продовольчі ресурси : проблеми і перспективи : Збірник наукових праць за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Секція 1. «Сучасні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Безпечність та якість харчових продуктів», 11 листопада 2014 р., «Інститут продовольчих ресурсів» НААН України, м. Київ . – К.: Нац. наук. центр «Інститут аграрної економіки», 2014. – С. 181-184.