Заходи щодо запобігання аварійній ситуації на молокопереробному підприємстві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті визначено вимоги до проектування та розміщення молоко-переробних підприємств. Наведено основні стадії розвитку, передумови й ознаки виникнення аварійних ситуацій на таких підприємствах. На прикладі молочноконсервного заводу розроблено графік безаварійної зупинки цеху з виробництва згущених молочних консервів.

Опис

Ключові слова

молокопереробне підприємство, цивільний захист, аварійна ситуація, молокоперерабатывающее предприятие, аварийная ситуация, гражданская защита, milk processing enterprises, civil protection, emergency, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Заходи щодо запобігання аварійній ситуації на молокопереробному підприємстві / Н. В. Рябоконь, О. П. Слободян, В. А. Заєць, А. Г. Пухляк // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 5. – С. 125-132.

Зібрання